Tan Voedsters

Maak hier kennis met alle Tan voedsters die op dit moment bij ons wonen!

Nibbit – 5FS-602 – Bruin
Gefokt door M. den Hartog, overgenomen van J. Westerlaken
Fokvoedster

Nibbit is hier samen met twee zoontjes Bustopher en Jones hier gekomen. Met haar zachtaardige en onbevreesde karakter en mooie stelling hopen we haar nog maximaal één seizoen in te kunnen zetten voordat ze met pensioen mag.
Tortilla– 9KV-334 – Bruin
Gefokt door Gerrit van de Laar
Fokvoedster

Tortilla weet goed wat ze wil en kan dat maar al te goed duidelijk maken. Ze staat altijd vooraan en heeft bakken met energie. Ze kan ook een aai op zijn tijd zeker waarderen.
Tapas– 9KV-506 – Bruin
Gefokt door Gerrit van de Laar
Fokvoedster

Ook Tapas was een bonusvoedster toen we Tortilla op gingen halen bij Gerrit van de Laar. Ondanks dat ze behoorlijk aan de maat is, hopen we dat ze een goede aanvulling kan zijn op ons fokprogramma. Aan haar karakter zal het niet liggen, aangezien ze de grootste knuffel van de jonge Tan voedsters is.
Salmiak– 9OA-801 – Zwart
Eigen Fok
Fokvoedster

Eigenlijk zouden alle zwarte Tans verhuizen, maar Salmiak groeide zo mooi uit dat we toch besloten hebben om haar te houden en te kijken of ze een aanvulling kan zijn op het type en bouw van de bruine Tans die we nu hebben zitten.
Tequila– 9FS-715 – Bruin
Gefokt door Aad Westerveld
Fokvoedster

Tequila is de laatste bruine voedster die onze stal is komen versterken. Ondanks dat ze nog jong is, heeft ze een mooi type en bouw. We hopen dat als ze wat ouder is dat ze mooie jongen kan grootbrengen.